Nos Salades
- Salade de moules mosselsalade
- Salade à la Grecque met champignons, tomaten en kruiden
- Salade niçoise
- Crudités à la Francaise
- Salade de taboulé met couscous, groenten en vis / vlees
- Salade de riz et sa garniture met rijst en groente
- Tomates au basilic, mozzarelle et sa vinaigrette
- Salade de magret de canard met eendenborst
- Salade forestière et croutons de chèvre chauds bospaddenstoelen en warme geitenkaas croutons
Entrees
- Roti de porc et sa mayonnaise rollade van varkensvlees met verse mayonnaise
- Plateau de charcuterie gedroogde ham, Franse worst, Pates etc..
- Saumon fumé sur toast zalm op toast
- Quiche saumon et épinards zalm en spinazie
- Tarte avec raclette et tomates taart met tuinkruiden, raclettekaas en tomaten
- Moules Espagnoles au beure à l’ail Spaanse mosselen en knoflookboter
- Minestrone soep met seizoensgebonden groenten
- Bouillabaisse traditionnele vissoep
- Consommé de volaille heldere kippensoep
- Soupe à la tomate tomatensoep
- Soupe à l’oignon uiensoep
- consommé de boeuf runderbouillon met groente
- Soupe à la citrouille et lait de noix de coco Pompoensoep en cocos melk
- Soupe aux asperges aspergesoep
- Velouté de courgettes courgettesoep
- Oeuf mimosa gevulde eieren
- Salade de harengs et pommes de terre en vinaigrette moutardés Haringsalade met aardappelsalade en mosterd vinaigrette
- Terrine de paté, chevreuil, cerf, sanglier herten, ree en wildzwijn patés
- Plateau de charcuterie à la Francaise.
POISSONS
- Zalm met dillesaus
- Saumon aux épinards zalm met spinazie
- Gegrilde scampis
- Franse bouillabaisse met croûtons en rouille (authentiek recept)
- Ragoût de poissons au curry
- Lasagne de cabillaud et légumes
- Cabillaud à la Normande recept van Grootmoeder uit Normandië
Les viandes
- Civet de lièvre hazenschotel met bospaddenstoelen
- Boeuf Bourguignon rundvlees uit de Limousin in rode wijnsaus
- Cuisse de dinde braisée kalkoendij uit de oven, tuinkruiden en knoflook
- Sauté de veau marengo kalfsschotel met groenten en witte wijn
- Estouffade de bœuf provençale runderschotel met gevarieerde groenten
- Osso bucco a l’Italienne kalfsschenkel in coulis de tomates, tuinkruiden en knoflook
- Lasagne de haché de bœuf et légumes lasagna met rundvlees en groenten
- poulet aux pommes et cidre kip in cider, kruiden en appel uit de oven
- Navarin d’agneau lamsschotel
- Schotels van wild ( seizoen gebonden)
- Lapin forestier konijn met bospaddestoelen
DESSERT
- Eclairs au chocolat ou vanille gevulde soesjesdeeg
- Salade de fruits frais fruitsalade (seizoen gebonden)
- Charlottes aux fruits lange vingers met crème vulling en vruchten (seizoen gebonden)
- Bûche au chocolat, amarena cerises chocolade stol , amarena kersen et bourbon de vanille
- Tarte aux pommes Franse appeltaart
- Mousse au chocolat
- Clafoutis aux cerises luchtig kersengebak met kirsch
- Clafoutis aux pommes caramélisées et aux noix luchtig gebak met appel en noten
- Tarte citron/meringue
- Bavarois fruit, chocolat, vanille
- Tarte Tatin flambée au Calvados, des DAMES TATIN
- Profiteroles et glace vanille gevulde soesjes met vanilleijs
- Ile flottante vanille crème en opgeklopt eiwit